Aug 26, 2021 • 12M

Interview met de meest positieve onbekende Nederlander (Deel 2)

Deel 2 van het interview met Mascha Struijk

1
 
1.0×
0:00
-12:07
Open in playerListen on);
Episode details
Comments

Welkom bij de nieuwste Sprankel & Co Bite met deze week deel 2 van het interview met Mascha Struijk, en onze laatste blogpost over het motiverend voortgangsgesprek.

In de podcast gaan Mascha en Jurriaan meer in op de praktijk van positief leiderschap en geeft Mascha twee gouden tips. Deel 1 nog niet geluisterd? Deze vind je hier:  

Sprankel & Co Bites
De meest positieve onbekende Nederlander (Deel 1)
Listen now (12 min) | Welkom bij de nieuwste Sprankel & Co Bite. Dit keer met een interview van Jurriaan Dolman van Sprankel & Co met Mascha Struijk, onlangs uitgeroepen tot Meest Positieve Onbekende Nederlander door Ali B voor haar prachtige werk in de jeugdzorg. Ze is trainer en auteur van het boek…
Read more

Blogpost Motiverend Voortgangsgesprek

Een manier om klein te beginnen met positief leiderschap in uw organisatie is het motiverend voortgangsgesprek. Het is een terugkerende ergernis voor veel mensen: de jaarlijkse gesprekken rondom planning, voortgang en functioneren. De roep om de gesprekken helemaal af te schaffen klinkt steeds luider. Omdat ze te weinig opleveren en weinig motiverend zijn. Wij zien een kans om de gesprekken nu echt anders te gaan doen. Zodat ze wel wat opleveren en bovenal leuker worden om te doen, voor zowel medewerker als leidinggevende. Hoe? Dat leggen we uit in de volgende blogpost:

Blogpost: Motiverend voortgangsgesprek

Wil je direct aan de slag? Download dan hier de checklist:

Checklist motiverend voortgangsgesprek

Wil je de hand-out ontvangen met concrete vragen en meer uitleg? Stuur dan een e-mail naar office@sprankelenco.com.

Nog niet geregistreerd voor de Sprankel & Co bites?

Wil jij als eerste de sprankel & Co bites in je inbox ontvangen schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief: