Hoe laat je je werk los, terwijl je zo ontzettend nodig bent?

  
0:00
-14:46

Werk jij in de zorg? Dan gaan wij in deze pittige tijden met jou het experiment aan. Met deze kleine bites willen wij jou en je collega’s een steuntje in de rug geven.

In deze podcast gaat Raymond Hannes het gesprek aan met Mirjam van ‘t Klooster en Jurriaan Dolman over hoe je je werk loslaat terwijl je zo ontzettend nodig bent. Belangrijkste tip: het start met pauze nemen.

In deze aflevering geven we jou een simpele opdracht. Gun je collega’s af en toe pauze en vraag ook aan hen of ze jou even een pauze gunnen. Daarnaast geven we je een aantal praktische tips over hoe je in die pauze ook echt tot rust kunt komen.

Wij zijn benieuwd naar hoe jij rust vindt in deze hectische tijd. Laat het ons weten en mocht je vragen hebben dan horen wij het graag!

Vragen en opmerkingen

Wij willen jou in deze tijd nog verder helpen. Daarom geven wij iedereen werkzaam in de zorg korting op een tweetal digitale coaching sessies met een van onze coaches. Heb jij behoefte aan een gesprek? Vraag dit dan aan via de volgende link:

Maak een afspraak

Wil je iedere week onze podcast ontvangen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en ontvang iedere week de podcast in je mailbox: